Як енергетична блокада Криму може повернути півострів Україні, - політолог Павло Казарін

Чим менше грошей в Кремля, тим гірше для Путіна.

Патріотичне графіті у Криму.

Відсутність електроенергії в окупованому Криму змушує Кремль витрачати більше грошей на утримання півострова, а великі витрати можуть призвести до краху режиму президента Росії Володимира Путіна. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Павло Казарін, передають Патріоти України.

"Складна зв'язка виглядає так: чим менше грошей у Кремля, тим нижча стійкість режиму. Обвалення режиму може повернути Кремль за стіл переговорів по кримській темі. Але сама блокада Криму - не такі вже й великі витрати для Кремля. А ось те, чи мають значення настрої кримчан у разі готовності Кремля сісти за стіл переговорів - це питання", - зазначив політолог.

Тому, продовжує Казарін, це питання буде вирішуватися не лише Києвом, а, в першу чергу, Заходом. "А специфіка Заходу в тому, що він схиблений на ідеї суспільного консенсусу", - резюмував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...