Як кажуть - ласкаво просимо! У Чорне море зайшов найпотужніший есмінець ВМС Великобританії, - Злий одесит (фото)

Даний військовий корабель належить до покоління найбільших і найпотужніших есмінців з елементами ППО, побудованими для ВМС Великобританії і є кістяком плану "Перспективних сил 2020".

Есмінець ВМС Великобританії у Чорному морі. Фото:http://milnavigator.com.ua/

"В Черное море зашел эсминец ВМС Великобритании. И имя ему - HMS Daring." Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, передають Патріоти України, продовжуючи:

Буквально пару часов назад прошел пролив Босфор и зашёл в Чёрное море эскадренный миноносец типа 45 (Type 45 destroyer) HMS Daring. Данный военный корабль относится к поколению самых больших и самых мощных эсминцев с элементами ПВО, построенными для ВМС Великобритании и являются костяком плана «Перспективных сил 2020».

Вооружение корабля состоит из:

- 114-мм артиллерийской установки Mark 8 Mod.1;

- двух 20-мм зениток Mark 15 Phalanx CIWS и двух 30-мм ЗАУ Oerlikon KCB;

- ЗРК PAAMS (УВП Sylver: 48 ЗУР «Астер-15» радиусом до 30 км или «Астер-30» радиусом до 120 км);

- систем противолодочной и противоторпедной защиты;

- авиационной группы в составе вертолета Lynx HMA8 или Merlin HM1;

- РЛС дальнего обнаружения воздушных и надводных целей S1850 и многофункциональной РЛС Sampson.

<

Так же на эсминце могут размещаться 8 ПКР «Гарпун» (AGM/RGM/UGM-84 дальность полёта до 280 км) или КР «Томагавк» (дальность до 2 500 км). Имеются ли сейчас они на борту HMS Daring - одному Одину ведомо!

В общем, хватит мелькать цифрами и ТТХ и як то кажуть - ласкаво просимо!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...