Як колишня секретарка українського прокурора купила Кім Кардашьян

Марина Актон вирішила влитися в коло знаменитих мешканців Лос-Анджелеса за допомогою знаменитості.

Марина Актон та Кім Кардашьян. Фото: rusjev.netРаніше, вже писали про те, як «філантроп і починаюча співачка» Марина Актон купила будинок у Кім з Каньє. Будинок був придбаний за суму, майже в два рази більшу, ніж вони витратили на нього самі, і як з'ясувалося, така націнка неспроста, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє видання The Blast, як доповнення до договору Кім Кардашьян зобов'язалася допомогти Марині Актон влитися в коло багатих і знаменитих мешканців Лос-Анджелеса. За умовами угоди, Кім повинна буде позувати разом з Мариною на світських вечірках і допомагати їй з просуванням музичної кар'єри, зокрема з'явитися на презентації її першого синглу Fantasize. На який термін українська мільярдерка купила «абонемент дружби» з Кім, невідомо, але поки папараці дійсно час від часу помічають їх разом.

Повідомляється, що Актон є палкою прихильницею Кім і була готова віддати будь-які гроші, щоб наблизитися до свого кумира. Тим часом раніше в розмові з TMZ Марина заявляла, що будинок вона придбала зовсім не через знамените сімейство.

«Цей будинок надихає на творчість. Я хочу побудувати там студію. Покупка не має ніякого відношення до зоряного статусу Кім і Каньє, - прокоментувала Марина Актон, яка називає себе молодою співачкою і філантропом».

Марина Актон та Кім Кардашьян. Фото: rusjev.netЗа даними, представленими у відкритому доступі в ЗМІ, Марина Актон народилася 5 грудня 1983 року в Україні. Після закінчення Національного університету державної податкової служби в Ірпені Марина працювала помічницею колишнього генерального прокурора Святослава Піскуна. Після переїзду в США Марина проходила інтернатуру в Федеральному суді у Вашингтоні, а також працювала в компанії Lowe Hauptman Ham & Burner, LLP фахівцем із закордонних зв'язків і директором з розвитку міжнародного бізнесу.

Повідомляється, що чоловіком Марини є Брайан Актон, співзасновник месенджера WhatsApp, який в 2014 році був проданий компанії Facebook за 22 мільярди доларів. Статки Актона журналом Forbes оцінюються в 6,7 мільярда доларів, він займає 38-е місце в списку мільярдерів, які заробили капітал на технологіях.

Тим часом придбаний будинок в Бель-Ейр Марина вже виставила на продаж. Жити в ньому, згідно з даними інсайдерів, вона і не планувала, бажаючи лише найкращим чином обіграти свою появу в новинах.

Джерело: Rusjev.net
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...