Як перетворити пральну машину на мультиварку

Винахідливий ізраїльтянин пропонує вбити двох зайців одразу – і попрати, і обід приготувати – у пральній машині.

Фото: vokrugsveta.ua

Пральний порошок, кондиціонер та ще соусом приправити? Не зовсім, але майже. Ізраїльтянин Іфтах Газит пропонує новий спосіб приготувати собі обід, зі здивуванням передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Тепер всі намагаються економити час, енергетичні ресурси, тому він розробив пакети, в які будуть упаковані різні продукти. Щоб зготувати обід, треба буде просто покласти його у пралку.

Новий спосіб приготування їжі може бути особливо корисним безхатченкам. Газит відзначає, що коли побував у Нью-Йорку, був вражений, наскільки важливі для них пральні. Там вони можуть не тільки випрати одяг, а й набрати води, підзарядити телефон, якщо він є, сходити у туалет, відпочити, а в майбутньому, можливо, й приготувати їжу.

Поки що Газит поекспериментував з пастою та зеленими бобами. Каже, що боби були їстівними, але не до кінця провареними. Звісно, над технологія ще має бути вдосконалена, проте ідея має право на життя.

Припускається, що так можна буде приготувати різноманітні страви – від біфштекса до лосося. Напівфабрикати будуть вже упаковані у спеціальні мішечки. На них буде указана температура, на яку вони розраховані, та причеплені ярлички з указанням харчової цінності. Наприклад, щоб зготувати м'ясо, заплануйте прання на 2 години у режимі «Синтетика». Для приготування овочів достатньо буде швидкого«хлопкового» режиму.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...