Хіти тижня. Українець розробив дивовижну LED-лампу (відео)

Роботу пристрою можна регулювати за допомогою смартфона.

Диво-лампа українського винахідника. Фото: YouTube

Українець Олексій Тищенко презентував мобільну лампу на основі LED-технології для творчих фотозйомок, повідомляють Патріоти України з посиланням на інтернет-видання Na chasi.

«Особливість пристрою — можливість змінювати кольори світла та регулювати роботу лампи за допомогою смартфона через окремий додаток.

Пристрій, розроблений Тищенком, повністю автономний, невеликих розмірів та випромінює яскраве кольорове освітлення. Також лампа водостійка, отже її можна брати із собою будь-куди. Сам автор проекту розповів, що пристрій призначений для усіх, хто захоплюється творчою фотозйомкою та експериментує в Instagram.

Розроблений ґаджет має 400 режимів освітлення і випромінює близько 16 мільйонів кольорів. Керувати пристроєм можна за допомогою смартфону. Звичайна лампа обійдеться в 150 доларів, а за освітлювач довжиною в 1 метр доведеться викласти 180 доларів. Проте для тих покупців, які підримають проект на краудфандинговій платформі, вартість складе 80 доларів.

Станом на 9 березня 2018 року таку лампу вже попередньо замовили 59 осіб. Загальна сума зібраних коштів перевищила 12 тисяч доларів».


Опублікував: Інна Мартинчук

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...