Як прикрасити дім до світлого Воскресіння Христового

Недорогі та яскраві ідеї домашнього декору.

Світле свято Великодня асоціюється з весною, яйцями і пасками, а ще курчатами і кроликами, пастельними відтінками, зазначають Патріоти України з посиланням на Edinstvennaya.

"Це саме весняне свято. Тому пропонуємо самі весняні ідеї домашнього декору.

Великоднє дерево

Думаєш, дерева наряджають тільки на Новий рік і Різдво? Ні. Згідно з традиціями, на Великдень також прикрашають дерево, використовуючи порожні і декоративні яйця.

Хочеш собі таке? Використовуй штучні квіти і листя, намистини світлих відтінків, пір'я. Також дуже цікаво виглядає забарвлена в різні кольори квасоля, яка клеїться до гілок за допомогою гарячого клею.

Вінок


Великодній яєчний вінок виглядає дуже цікаво і яскраво. І якщо більшість святкових вінків занадто дорого коштують, для виготовлення цього потрібно близько 30 хвилин. Використовуй декоративні яйця і гарячий клей.

Цукерки в "морквині"

На святковому застіллі будуть діти? Тоді зроби для них таке творче частування у вигляді морквини. Використовуй будь-які цукерки, креп папір зеленого кольору і помаранчевий або червоний джгут.

Всього кілька хвилин і козуб морквин готовий!

Декоративні банки

Любиш милі домашні штучки для декору будинку? Тоді тобі сподобаються такі баночки, в яких можна зберігати цукерки, цукор, різні крупи.

Для виготовлення використовуй паперові шаблони і акрилову фарбу, мереживну тасьму і тканину з принтом (за бажанням).

Квіткова композиція

Навесні хочеться квітів і сонця! Щоб зробити таку композицію, використовуй пусті яйця (шкаралупу), обережно зробивши в них невеликі отвори, промий всередині. Яєчну шкаралупу помісти в контейнер для яєць, потім налий в кожну трохи води і встав зрізані головки квітів".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...