"Як Самсон обвалив на себе храм - так Путін збирається зробити з Росією" - Бєлковський

На думку політолога, президент РФ фатально налаштований і він загине разом з країною.

Володимир Путін. Ілюстрація:24 Канал

Президент Володимир Путін є могильником Росії та загине разом із батьківщиною. Про це російський політолог Станіслав Бєлковський заявив в ефірі радіостанції Эхо Москвы, передають Патріоти України.

"Путін просто дуже фатально налаштований, він занадто сумний. У нього немає ні краплі оптимізму, який має бути притаманний людині, яка вірує. Він хоче поховати... як Самсон обвалив на себе храм – ось так він збирається зробити з Росією", – зазначив він.

Політолог погодився, що Путін хоче загинути разом із батьківщиною.

"Він і загине разом із батьківщиною. А ми залишимося, тому що ми оптимістично налаштовані... Покликання Путіна – це зупинити світову історію. Він намагається це зробити. У нього цього не вийде, і він трагічно зійде на цей ешафот", – підсумував Бєлковський.

Як відомо, Путіна було обрано на пост президента РФ у 2000 році. Після двох термінів, у 2008 році, він перейшов на посаду глави уряду РФ, а президентом став Дмитро Медведєв. У 2012 році Путіна знову обрали президентом.

Наступні вибори президента Росії пройдуть у березні 2018 року. Путін поки що не заявляв про своє рішення балотуватися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...