Як в Росії закручують гайки і зашивають роти, - Олексій Суховерхов

І це ще добре, якщо закручування гайок повернеться до брежнєвських часів, але швидше за все, доведеться повернутися до сталінських - іншого шляху у кремлівських просто немає.

В Росії посилюватимуться репресії. Фото: QHA.

Якщо хтось думає, що в країні може наступити якась відлига, то він глибоко помиляється. Так, дійсно, останнім часом щось сталося. Ось, одного активіста випустили, визнавши відверте порушення закону. Ще когось амністували або помилували. Але це все, насправді, звичайно, добре і справедливо для окремих людей, немає для людини більшої цінності, ніж свобода. Але подібні речі для суспільства в цілому, на жаль, нічого не вирішують і лише на якийсь час відтягують прихід найважчих і гірших часів. Так пише російський письменник і журналіст Олексій Суховерхов, передають Патріоти України і цитують далі:

"Для того, чтобы объяснить это, давайте вспомним уроки труда. Причем по отдельности, для мальчиков и для девочек.

Уроки труда для мальчиков

Каждый не совсем безрукий мужчина, наверное, знает, как нарезается резьба. Метчик вставляется в отверстие и проворачивается примерно на половину оборота. Потом возвращается в обратную сторону, добавляется масло, и еще раз, чуть-чуть глубже и дальше.

И так раз за разом, пока не будет пройден весь путь. Пока резьба не заполнит все отверстие до конца. И в конце туда заворачивается окончательно полный болт.

Уроки труда для девочек

Надеюсь, не только любая женщина, но и мужчина тоже знает, как можно прошить кусок ткани. Бесполезно и неэффективно двигаться иголкой по материалу только вперед. А делается это туда-сюда. Только так можно сделать шов крепким и качественным.

Вот так и нам зашивают рты. А кого-то вообще пришьют. Все понятно?..

К сожалению, удержать власть неэффективному руководству страны, провалившему абсолютно все, но при этом установившему тоталитарный режим, можно только одним из двух способов.

Первый вариант – начать внешнюю войну. Собственно, этот путь и попытался проделать Путин. Однако первым же временным успехом, основанном на обмане, когда захватили Крым, все и закончилось.

Юго-Восток Украины оккупировать не получается. В Сирии ничего не вышло, кроме гуманитарной катастрофы. На более серьезную войну страна не способна. Потому что в действительности НАТО может в один миг дать по зубам – вплоть до падения режима в итоге. Как в Ираке или Сербии, или в Ливии.

Остается второй вариант: закручивать гайки и зашивать рты. И это хорошо, если до брежневских времен, но скорее всего, придется до сталинских. Не потому что это возможно или невозможно, а просто другого пути у кремлевских попросту нет, не остается. Объективная необходимость для них в сложившейся ситуации. А движение метчика в обратную сторону или иголки назад – это только временная иллюзия.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...