Як ВВП вплинув на зменшення оборонного бюджету України на 2018 рік

Юрій Бірюков, який є радником президента України, повідомив про скорочення бюджету Міністерства оборони на 2018 рік.

Фото uiamp.org.uaПро це Бірюков написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Президентський радник прокоментував новину про те, що МВФ переніс виділення кредитного траншу Україні через блокаду Донбасу.

За словами Бірюкова, в МВФ прорахували, що темпи зростання економіки в Україні вже не будуть відповідати прогнозам.

Він зазначив, що зважаючи на це, бюджет Міністерства оборони на наступний рік скоротили.

"Цей бюджет прямо прив'язаний до розміру ВВП країни", — нагадав радник Порошенко. Він зазначив, що Міністерству оборони України грошей в рік виділяють значно менше, ніж необхідно. "Бюджетний запит 2017 року був в розмірі 108 мільярдів гривень, а виділили 64", — пише Бірюков.

Радник Порошенко повідомив, що на речове забезпечення армії виділили 25% від потреб, а на закупівлю техніки — 28%. Економія не торкнулася тільки виплат зарплати військовослужбовцям.

"Ми дуже сподівалися на те, що в цьому році ВВП зросте і на 2018 рік нам виділять трохи більше грошей. Ага..." — скаржиться Бірюков.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...