Як за часів Ющенка: Нардеп пояснив, як Білорусь може бути втягнута у війну з Україною

Після закінчення військових навчань "Запад-2017" Росія залишила у Білорусі тисячі своїх військових.

Після військових навчань Росія залишила в Білорусі 6 тисяч своїх військових. Ілюстрація:Укрінформ

Після навчань "Захід-2017" у Білорусі залишились близько шести тисяч російських військових. Таку думку висловив нардеп Олександр Бригинець на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Тепер Білорусь перетворилася у військову базу Путіна. Там виявили 6000 російських військовослужбовців. Присутність їх в Білорусі після навчань "Захід-2017" виявили іноземні інспектори", – пише він.

За словами Бригинця, тепер Білорусь може бути втягнута у війну з Україною, як колись за часів президентства Віктора Ющенка Україна була втягнута у війну з Грузією – тоді Росія перебазувала свій флот з українських портів до берегів Грузії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...