Як журналісти до мами Меркель у гостину ходили

Це весела історія про Ангелу Меркель, точніше про її маму, але яка багато чого висвітлює і про саму канцлерку.

Фото: uainfo.org

Моя колега зі скандинавської країни знімає портрет про німецьку канцлерку. Поїхала до містечка, де Меркель народилася й де досі живе її мама. Має 86 років, працювала вчителькою англійської мови у школі, переповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вони приїхали туди, зайшли в першу перукарню, питають. Їм кажуть – така-то вулиця. Приїхали на вулицю і знайти не можуть. Іде бабуся, вони до неї. Бабуся бачить камеру і, не чекаючи питання, каже – ця вулиця, останній будинок.

Підходять до будинку. Ані поліції, ані охорони. Дзвонять у двері. Відчиняє мама Ангели Меркель. Що хочете, питає. Колеги трохи ошаліли, пояснюють. Та каже – ні, пробачте, нема настрою говорити, стільки неприємного зараз довкола. А її доньку саме поливають брудом усі, хто у своїх проблемах винуватить Меркель, НАТО, ЄС і біженців. Не тільки вони, але вони особливо.

І тут так легко береш і приходиш, і тобі двері мама Меркель відчиняє, тобто не "мама Меркель", а справжня мама Меркель. Колеги ввічливо прощаються й ідуть до машини. Їдуть і чекають, що зараз за ними буде гнатися поліція. Поліція не їде. А оператор же все зняв.

Тільки показувати вони це відео не будуть. Бо це чемний канал. Бо мати Ангели Меркель не знала, що її знімають, і не погодилася на інтерв'ю. Шкода, звичайно. А якби погодилася – хто б повірив, що до неї так легко дісталися?

Наталя ФІБРІГ

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...