"Якби був чемпіонат з цинізму, то це привітання отримало би золото": У мережі обурилися заявою Кернеса з приводу річниці Революції Гідності

Володимир Ар'єв заявив, що волів би, аби суд нарешті виніс вердикт, а ГПУ зайнялася розслідуванням всього того шлейфу, що тягнеться за мером Харкова.

Геннадій Кернес. Фото:www.novostimira.com.ua

У мережі з'явилося звернення мера Харкова Геннадія Кернеса з приводу третьої річниці Революції Гідності в Україні. Про це повідомив нардеп від фракції Блок Петра Порошенка Володимир Ар'єв на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Почуття власної гідності - одна з головних якостей. Саме вона виділяє з товариства особистість, формує наші принципи і допомагає не боятися захищати свої права і свободи. Людина, яка володіє цим почуттям, вміє рухатися вперед. А коли об'єднуються такі люди - вони творять долю нації ", - йдеться в заяві Кернеса.

"Якби був чемпіонат з цинізму, то це привітання отримало би золото. Геннадій Кернес звертається з нагоди Дня Гідності! Повторюю: Кернес! З нагоди Дня Гідності! За рік виявиться що футболки "Беркут" його команда носила з метою конспірації?!

Я дуже волів би, щоб суд нарешті виніс по ньому вердикт, а ГПУ зайнялася розслідуванням всього того шлейфу, що тягнеться за ним", - написав Ар'єв.

Заява Кернеса спровокувала в мережі хвилю критики. Люди обурені рівнем цинізму мера Харкова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...