Якої їжі слід уникати під час відпочинку на пляжі

На пляжі весь час хочеться їсти. Особливо завдяки продавцям, які пропонують різні ласощі прямо біля місця вашого відпочинку. І пиріжки, і свіжі фрукти, і пахлава, і кукурудза, і різна риба, раки – що завгодно.

Але в таких випадках краще тримати себе в руках, якщо, звичайно, боїшся отруїтися і потрапити в лікарню. А все тому, що їжа на пляжі, можливо, і смачна, і пахне чудово, але її якість завжди під сумнівом. Як мінімум, тому що спека дуже швидко може зіпсувати продукти. Патріоти України вирішили написати список їжі, яку краще там не купувати.

Кукурудза

Кукурудза на пляжі може бути різною: і молочною, і солодкою, і навіть кращою на узбережжі. Відмовитися від покупки досить складно, тому, якщо там є "перевірені" люди, то можна дозволити собі і кукурудзу на пляжі. А якщо ж ви нічого і нікого не знаєте, то краще утриматися, бо на сонці вона може дуже швидко зіпсуватися.

Очищені овочі та фрукти

Такі продукти псуються швидше, ніж неочищені. А на пляжі дуже часто можна зустріти різні фруктові салати або просто ягоди. Але, якщо про те, скільки їх вже носять по жарі, намагаючись продати, вам нічого не відомо - то краще не купувати фрукти і овочі на пляжі.

Риба і морепродукти

Неякісні або зіпсовані морепродукти завжди загрожували нам ботулізмом, а тим більше зараз. Якщо вам просто необхідно поїсти риби, сходіть у спеціалізований магазин і купіть її трохи дорожче, зате точно без наслідків.

М'ясо на пляжі

Пиріжки, біляші, шаурма тощо. На пляжах подібного в достатку. Але все м'ясо на сонці дуже швидко псується. Тому від покупки краще відмовитися. Тим більше, що продавці більше стежать за кількістю продукту, ніж за якістю.

Сподіваємося, що список їжі, яку краще не купувати на пляжі, допоможе вам уникнути отруєнь або інших неприємних наслідків.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...