"Якою б не була наша нинішня реальність недосконалою, якими б важкими нам не здавалися нинішні часи, але вони все одно кращі, ніж клятий совок", - журналіст

Зараз День Незалежності має навіть більше значення, ніж колись...

27 років тому День Незалежності виглядав десь так. Архівне фото.

"Незалежність я зустрів банально: після душу. Я повернувся із своєї першої в житті поїздки за кордон – до Англії їздив. Прийняв душ, увімкунв телевізор і закляк із роззявленим ротом: Верховна Рада обговорювала Акт державної незалежності України", - пише Юрій Луканов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вже тисячу раз казав: після путчу 19 серпня це виглядало цілком логічно. Але в той же час це було так неймовірно, що в це неможливо було повірити. А потім був референдум 1 грудня, на якому понад 92 відсотка громадян, які прийшли голосувати, сказали – "так".

Якою б не була наша нинішня реальність недосконалою, якими б важкими нам не здавалися нинішні часи, але вони все одно кращі, ніж клятий совок з його узаконеною цензурою, притримуванням язика за зубами, чергами до порожніх магазинів, зарплатами, за які нічого не можна було купити суттєвого.

З Днем незалежності вас. Вона саме зараз проходить найсуворіше випробування. І ризик її втрати залишається реальним. Але ми вистоїмо. Якщо не провалилися в прірву 2014 року, коли це виглядало майже неминучим, то тепер шансів значно більше. Переможемо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...