"Якщо якась російська "зірка" приїжджає до окупованого Донецька, то її кар'єрі пиз#ець", - Фашик Донецький

Донецьк, який звик слухати якісну музику щотижня до війни в нічних клубах, тепер слухає Кобзона, лисого Майданова і запилену Чичеріну.

Ватажок "ДНР" Захарченко співав разом з Кобзоном. Фото: BBC.com.

Захоплений Донецьк став улюбленим місцем для виступів російських артистів, чия кар'єра в РФ давно підійшла до заходу. Про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповів блогер Фашик Донецький, що проживає в окупованому місті, передають Патріоти України.

"Зірки? Якщо для когось Кобзон - зірка... Або лисий Денис Майданов, а також розкопана Чичеріна - мої співчуття. Взагалі, можна зробити цікавий висновок за типом зірок: якщо типу зірка приїжджає до окупованого Донецька, то її кар'єрі пиз*ець", - заявив він.

"Донецьк звик слухати якісну музику щотижня до війни в нічних клубах, а не запилене л**но авторства якогось Джанго. Може, в Калузі якийсь Джанго і зірка, але дринь-дринь із віршами про цеглу на гітарі - це не завжди мистецтво, багато російських типу "зірок" про це, правда, не здогадуються", - додав блогер.

Як зазначив блогер, культурне життя міста закінчилося в 2014 році, а все, що відбувається зараз - це "жалюгідні спроби показати картинку росбидлу".

"Донецьк же є вітриною шлюхського світу. Розповідаю простий прикол: нічні клуби закриваються о 10 вечора, бо об 11 комендантська година. Круто? Всі збіговиська, типу мітингів і зібрань на площах - все робиться з-під палки, шляхом збирання бюджетників. Яка може бути культура, коли гопота в наказовому порядку збирає натовпи з табличками районів на центральну площу міста?" - зазначив він.

"Так, працюють театр і філармонія, і це реально круто, також працює кінотеатр, начебто навіть 2. Але те, що показують у кінотеатрах, люди давно вже бачили в інтернеті вдома, бо фільми заходять із запізненням на місяці 4", - наголосив блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...