Якщо любов - це парк атракціонів, то більшість з нас лише стоїть біля входу, - історія про неймовірне кохання

​Користувачів мережі зворушила історія кохання двох пенсіонерів.

Її на своїй сторінці в Facebook опублікував користувач Денис Головін, передають Патріоти України.

Чоловік пише, що знає, що таке "справжня любов" і якщо її порівнювати з величезним парком атракціонів, то він і його дружина тільки стоять біля входу.

"У нас все добре, ми любимо один одного, але коли я згадую цю історію, я розумію - давним-давно, мені вдалося побачити справжнє почуття. Якщо звичайна любов, це як сонце, то я бачив величезний термоядерний вибух. Я пройшов через весь парк атракціонів і дійшов до самого великого з них - печери Страху, заглянувши в саму її глибину ", - пише Денис Головін, згадуючи історію про двох пенсіонерів, до яких він прийшов, працюючи в соціальній службі два десятка років тому.

Денис Головін зізнався, що після цього так і не став соцпрацівником, але він завжди пам'ятає цих людей похилого віку, безвихідь і зчеплені руки, як найсильніший символ, який коли-небудь бачив у своєму житті.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...