"Якщо Московія змусить Україну платити окупованим землям - ми програли", - блогер

Донбас занурився в хаос. Замість того, щоб засипати його грошима, Московія фінансово надірвалася сама.

Ілюстрація:korupciya.com

"Жителі Донбасу, які голосували на "референдумі" про відділення, робили це з двох основних мотивів - вони зневажали Україну, і вони хотіли, щоб Московія їх годувала." - пише у своєму Fаcebook Дмитро Різниченко, передають Патріоти України, продовжуючи:

Вони всю зиму дивилися по телевізору, як "фашистскіє банди терорізірують Кієв, горіт історичєскій центр!", і коли президент Янукович спакував валізи і втік, вони були впевнені, що України більше нема. А хто ж їм пенсію буде тепер платити?.. Тому вони радо схопили в руки свіжонадруковані прапори ще невідомих їм самим республік, захоплено вітали московські війська, які перли через кордон, бо думали, що тепер багата нафтоносна Московія їх нагодує, захистить від хаосу, приєднає до себе.

Путін почав війну головне тому, що мусив довести всім (в першу чергу - москвинам), по-перше, революція - це завжди кров, війна, злидні, тож навіть не думайте бунтувати, по-друге - не йдіть наперекір Московії, вона сильна і могутня.

В результаті жителі Донбасу переоцінили Московію і Путіна - вони сподівалися, що армія зі сходу їх захистить, а виявилося, навпаки, треба самим брати автомати та воювати. Такого вони не чекали (пам'ятаєте, як Гіркін в Слов'янську жалівся, що у його загін не хочуть йти місцеві?). А, в свою чергу, Путін переоцінив жителів Донбасу - він сподівався, що вони поженуть "біндер" аж до Києва, а вони натомість просто сходили на референдум, вирішили, що свою функцію виконали, і розбрелися по домівках дивитися, як московське військо завойовує Україну.

Результат виявився несподіваним для них всіх - Україна вижила, а в хаос занурився саме Донбас. Замість того, щоб засипати його грошима, Московія фінансово надірвалася сама. Виявилося, що вона не сильна і не могутня. Виявилося, що вона не може і не хоче захищати "соотєчєствєнніков".

Те, що жителі окупованого Донбасу змушені їздити за грошима на вільну українську територію - головна ознака нашої перемоги. Цей факт знищує віру москвинів, утримує інші проблемні регіони (не лише в Україні, а по всьому колишньому СРСР) від ризикованих спроб покликати окупантів. Якщо Московія змусить Україну платити окупованим землям - ми програли.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На базі колишнього угрупування прикриття кордону (УВ "Брянск", УВ "Курск" та УВ "Белгород") створюється угрупування військ (УВ) "Север" - Костянтин Машовець

вівторок, 16 квітень 2024, 8:05

1. Після формування на базі військ (сил) Західного воєнного округу (ЗВО) двох інших округів - Московського та Ленінградського (МВО та ЛВО) продовжується перегрупування військ колишнього ЗВО... На базі колишнього угрупування прикриття кордону (УВ "Брянс...

Народні прикмети на 16 квітня: Що українці традиційно робили на Іринин день і чого намагались уникати

вівторок, 16 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 16 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучениць Агапії, Ірини, Ніки, Галини, Василини та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподобного Микиту Кесарійського. . Свято 16 квітня відоме як Ірина ...