Якщо не згодний - хай стріляється: Рабінович порадив Путіну оригінальний вихід з історії з Надією Савченко

В якості прикладу блогер навів конкретний феномен з історії, порівнявши сучасну Росію з середньовічною Іспанією.

Надія Савченко та Володимир Путін. Фото: newsader.com.

Відомий фінансист Слава Рабінович знайшов спосіб примирити Росію і Україну. Аналітик вважає, що президент Росії Володимир Путін повинен відмовитися від посади і одружитися на українській льотчиці Надії Савченко. Про це він в іронічній формі написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

В якості прикладу він навів конкретний феномен з історії, порівнявши сучасну Росію з середньовічною Іспанією. "Сучасна Росія – це, приблизно, Іспанія XVI століття (включаючи не тільки монархію і феодальний лад, але і інквізицію). Тоді приблизно ось так... В 1556 році імператор Карл V відрікається від престолу і йде на спокій в монастир Св. Ієроніма в Юсте. Корона Іспанії переходить до його сина Пилипа II. Щоб зміцнити крихкий мир з давнім ворогом Іспанії – Францією, Пилип бере в дружини наречену свого власного сина дона Карлоса, французьку принцесу Єлизавету Валуа", - йдеться в тексті. "Ну якось так... Думаю, Путіну треба просто одружитися з Савченко, і всі справи", - додав Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....