Якщо працювати: Генпрокурор може зруйнувати топ-корупцію в лічені місяці, - Соболєв

Однак за фактом генпрокурор вже десятки років оберігає цю топ-корупцію. Тому для них так важлива ця посада, пояснив нардеп.

Єгор Соболєв. Фото:uapress.info

Генеральний прокурор є унікальною посадою в Україні, яка здатна зруйнувати топ-корупцію в лічені місяці, однак за фактом він вже десятки років оберігає цю топ-корупцію. Тому для них так важлива ця посада. І тому вона така важлива для суспільства. Про це в коментарі FaceNews розповів нардеп Єгор Соболєв, інформують Патріоти України.

"Я стільки уваги в парламенті приділяв вигнанню Віталія Яреми, Віктора Шокіна і зараз дуже борюся разом з колегами з "Самопомочі", щоб нового генерального прокурора вибирали через конкурс незалежною комісією. Віра в те, що Петро Порошенко або наша клептократична більшість здатні вибрати сильного генпрокурора ... Надії на це немає, тому ми боремося за конкурс" - сказав нардеп.

"Зараз, після вісімнадцяти років в журналістиці і майже трьох років в суспільно-політичній боротьбі, я бачу біди України так: справжні володарі України - це олігархи, у яких є медіа, є гроші і які контролюють всі політичні партії, крім однієї", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські окупанти захопили ще два населені пункти Донеччини поблизу Очеретиного і просуваються на півдні, - DeepState (карта)

середа, 1 травень 2024, 9:23

За даними OSINT-аналітиків, росіяни просунулися в районі села Урожайне. Водночас Силам оборони вдалося відновити втрачені позиції в районі Ямполівки. . Збройні сили Російської Федерації захопили населені пункти Керамік і Новокалинове Покровського райо...

Росія вдарила ракетами по країні НАТО. Чи може польська ППО захистити західні області України?

середа, 1 травень 2024, 9:05

Ракета РФ залетіла в повітряний простір Польщі, але поляки не наважилися її збити. Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов переконаний, що подібні дії провокують РФ на ескалацію конфлікту з країнами НАТО і, передусім, з Польщею. Нічого так не стимулює агр...