Якщо Путіну треба фільм для Гааги, то хай найме Тарантіно, - Слава Рабинович

Російський фінансист і блогер прокоментував інтерв'ю Путіна у новому фільмі Олівера Стоуна.

Гаага вже близько. Фото: Факти - ICTV.

Президенту Росії Володимиру Путіну слід було б найняти не Олівера Стоуна, а іншого відомого режисера - Квентіна Тарантіно, - щоб зняти фільм про себе перед тим, як він постане перед міжнародним трибуналом в Гаазі. Таку думку "Обозревателю" висловив російський фінансист і блогер Слава Рабинович, передають Патріоти України.

Коментуючи неоднозначні запитання Олівера Стоуна, адресовані президенту Росії в його новому фільмі, фінансист зауважив: "У Олівера Стоуна взагалі досить специфічні погляди на світ і такі ж специфічні погляди на Путіна. Наприклад, він вважає, що будівлі в Нью-Йорку були підірвані американським урядом (мається на увазі фільм "Вежі-близнюки", що вийшов в 2006 році. - Ред.)".

"Я б краще порадив Путіну спробувати найняти Квентіна Тарантіно і зняти щось на кшталт "Кримінального чтива", перш ніж він піде в Гаагу", - сказав Рабинович.

У цьому контексті він додав: "Все, що Путін каже, все, що вилітає з його поганих вуст, в нормальній ситуації вже давно довело б людину до Гааги. Він фактично давав свідчення проти самого себе у фільмі "Крим. Шлях на батьківщину". Він би давно був в Гаазі, якби він в якості міжнародного терориста і військового злочинця не ховався за маскою глави держави, що користується міжнародним імунітетом, поки він залишається так званим президентом", - переконаний фінансист.

Разом з тим він зауважив: "Мене дивує, чому українська преса, ЗМІ стежать за кожним словом, сказаним Путіним? Навіщо ви це робите? Вам не вистачає своїх власних проблем, питань і тем, які треба обговорювати в Україні? Ви обговорюєте міжнародного злочинця. Все, що він говорить, він повинен говорити суддям в Гаазі, а не Оліверу Стоуну".

Як писали Патріоти України, в новому фільмі про російського президента Стоун запитав Путіна, чи готовий він прийняти душ на підводному човні поруч з гомосексуалістом, на що президент відповів: "Я б вважав за краще не ходити з ним в душ. Навіщо його провокувати? Хоча ви знаєте, я майстер дзюдо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...