"Якщо росіяни будуть діяти, як зараз, ми їх будемо вбивати": Військовий експерт зробив гучний прогноз щодо Донбасу

Олексій Арестович наголосив, що на шиї Путіна затягується зашморг.

Зашморг на шиї Путіна затягується сильніше. ілюстрація:Корреспондент.netВійськовий експерт Олексій Арестович вважає, що українська армія в кінці поточного року або в наступному почне штурм Донецька і Луганська. Про це він написав у своїй колонці для Апострофа, передають Патріоти України.

Арестович заявив, що саме за схваленням цих намірів президент України Петро Порошенко і їде в США до свого американського колеги Дональда Трампа.

"Якщо росіяни почнуть вводити війська, то їм кінець - весь світ це побачить", - зазначив експерт.

За його словами, в разі масштабної військової операції РФ проти України ЄС посилить санкції щодо Росії.

"Якщо росіяни будуть діяти, як зараз, вводити під виглядом бойовиків "іхтамнєтов", то ми їх будемо вбивати. Ми їх там як собак худих ганяємо і можемо вже зараз взяти Донецьк і Луганськ", - сказав Арестович, додавши, що з військової точки зору провести цю операцію не становить жодної складності.

Він нагадав, що ЄС продовжив на рік антиросійські санкції, а Сенат США прийняв закон про жорсткіші обмежувальні заходи стосовно РФ.

"Це все затягує зашморг на шиї Путіна. А у нього ще виборча кампанія і потужні внутрішньополітичні протести", - заявив експерт, додавши, що саме тому Кремль не почне військову авантюру, яка закінчиться ще більшими санкціями.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...