Якщо Рождену потрібні російські шанувальники і їхні гроші - це його вибір, але виступати під прапором України він не має ніякого права - блогер

Один з переможців півфіналу національного відбору на "Євробачення-2017" спокійно собі відспівав концерт у столиці "русского мира".

Rozhden. Фото:QHA"Можливість взяти участь у національному відборі на "Євробачення" для співаків, які не вилазять зі своїми концертами з Росії і для яких Україна це лише надпис на паспорті є великою несправедливістю і є взагалі поза межами здорового глузду." Про це пише у своєму Facebook Анатолій Паладійчук, передають Патріоти України, продовжуючи:

Саме ж бажання такого виконавця пропхатись на Євробачення інакше ніж НАХАБСТО і ЦИНІЗМ я назвати не можу. Того року таким був СанСей, а цього Рожден.

Перемігши 11 лютого у другому півфіналі національного відбору на "Євробачення-2017" він преспокійно 17 лютого дає концерт у столиці Руского міра. І так само преспокійно сьогодні буде змагатись у фіналі.

Цей Рожден має спочатку зрозуміти і усвідомити, до якого народу і країни він належить. Адже він не може не знати, що вже третій рік Росія воює в Україні, не може не знати, що у тисячі українських сімей Руський мір приніс смерть і горе.

Якщо ж йому потрібні російські шанувальники і їхні гроші - то це його вибір. Але виступати під прапором України, який окроплений кров'ю героїв та захищати честь країни, яку хочуть знищити воїни Руского міра і яка сьогодні існує лише завдяки героїзму, праці волонтерів і всіх патріотів він не має ніякого права.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...