"Якщо щось не починати міняти, черговий інцидент, коли поліція перестріляла один одного, - закономірний і не останній" - блогер

Принаймні, МВС повинен очолювати не інженер-підприємець, "головним радником" бути - не філософ (Геращенко), а Нацполіцію - не горласта вихователька з Грузії, вважає Василь Лаптічук.

Ілюстрація:Українські Новини

"Негайно зупинити діяльність МВС і НП "до з"ясування" усіх проблем треба було одразу ж після заяви Деканоїдзе "Мальчики не виноваты", яку вона зробила вже через кілька годин після ідіотської гонки Києвом за авто й умисного вбивства капітаном міліції підлітка, що сидів на пасажирському сидінні стоячої автівки "мажора" з Боярки." Про це пише Vassyl Laptiichuk у своєму Facebook, зазначають Патріоти України, продовжуючи:

Те, що така заява є тиском на суд і слідство, то вже інша історія. Але керівник НП навіть в голову не взяв, що ще навіть допиту учасників не відбулось і не завершено експертизу.

Тоді чомусь половина ФБ-користувачів кинулась "виправдовувати" "дебіла з пістолетом". І це оцінка нам, високою мірою поінформованій частині суспільства.

МВС і НП саме не знає, що робить, і навіть не координує операції із вірогідним застосуванням зброї. "Розвідники "НП ("наружка") не знає, що не можна залишати сліди на снігові, коли сідаєш у засідку, й не повідомляє опергрупу карного розшуку, що їх "захопили" не грабіжники, а збройний підрозділ НП (Деп. держ. охорони НП); карний розшук, мабуть, ходить на завдання вночі в темних окулярах, бо не побачив, що "з того боку" - люди у формі НП з АКСУ, що рухались від машини НП з проблескованими маячками.

Черговий інцидент, коли поліція перестріляла один одного, - закономірний і не останній. Якщо щось не починати міняти.

Принаймні, міністерство повинен очолювати не інженер-підприємець, "головним радником" бути - не філософ (Геращенко), а НП - не горласта вихователька з Грузії.

Проте, переконаний, це прямий наслідок всенародного кретинізму, коли більшість від тих, хто прийшов на виборчі дільниці 2,5 роки тому, проголосували за злодія, котрий, власне, нічим крім грошового й переважно нелегальнго наповнення сімейних сусєків, не займається. А ви, дурні, стріляйтеся.

Шкода, якщо ті, що загинули, або їхні батьки-дружини, голосували не за олігархат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає від США найновіші дрони, оснащені вогнепальною зброєю (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:43

Американська компанія Feloni Aero відправить в Україну новітні дрони з 5,56-мм гарматами та ракетами Spike. Про це йдеться у пресрелізі, передають Патріоти України. У компанії кажуть, що після того, як уряд США схвалив новий законопроєкт щодо передачі ...

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...