"Якщо вам не подобається Порошенко, перевиберіть його на виборах. За будь-який інший спосіб зміни влади, вас будемо просто вбивати", - волонтер попередив потенційних учасників "третього Майдану"

Роман Донік нагадав, що останнім часом в країні багато патріотів навчилися володіти зброєю і готові застосувати її у разі необхідності.

Роман Донік. Фото: Обозреватель.

"Для тех, кто хочет попереворачивать и позахватывать всерьез что-то во время войны. Памятка. У мене є друзі. У нас всіх є зареєстрована вогнепальная зброя, здебільш калібром 7,62. Більшість з них пройшли війну. Вони мої друзі і думають так само, як і я", - пише волонтер Роман Донік на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Нас багато. У нас є зброя, тому що ми не довіряємо державі. У нас є засоби захисту. У нас є бажання зберегти Україну у будь-який спосіб. У нас був час і було натхнення, щоб прорахувати все і бути готовими до всього. В тому числі й до спроби державного перевороту під видом протестних рухів. Ми морально готові до застосування зброї для захисту територіальної цілісності України. Проти будь кого.

Ми готові до того, що проти нас теж може бути застосована зброя. Це нас не бентежить. Ми підемо на це. Якщо не буде України, то не буде нас. Нам все одно, або вмирати від російських окупантів та їх ставлеників, або їхати за кордон. За кордон ми не поїдемо. Ми будемо тут битися за те, що тримали майже три роки. За те, за що гинули наші друзі і побратими.

Так, я не голосував за Порошенка, як і багато хто з моїх друзів. Але зараз вважаю його кращим з Президентів який міг бути на сьогоднішній день. Якщо вам не подобається Порошенко, перевиберіть його на виборах. Бо за будь-який інший спосіб зміни влади, вас будуть просто вбивати. Ми будемо. Просто пам'ятай це, коли тебе покличуть міняти владу в найближчі дні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...