Якщо ви живете в Росії, не розраховуйте, що вас врятують, розраховуйте тільки на себе. Не зв'язуйтеся з цією державою, - Латиніна

Публіцист зазначила, що відвідувачі кінозалу, що горів у Кемерові, самі закрили двері, повіривши "одній конкретній людині".

Юлія Латиніна. Фото:ВВС

Пожежа в торговому центрі Кемерова засвідчила, що рятуватися росіянам необхідно самостійно. Таку думку в ефірі радіостанції Эхо Москвы висловила російський публіцист Юлія Латиніна, зазначають Патріоти України.

"Якщо ви живете в Росії, не розраховуйте, що вас врятують, розраховуйте тільки на себе. У вас пожежа, у вас хвороба, у вас нещастя. Не зв'язуйтеся з цією державою. Пам'ятайте, що пожежники не для того в Росії, щоб витягувати людей із вогню, вони для того, щоб не пускати родичів це зробити. Порятунок тих, хто згоряє, – справа рук тих, хто згоряє", – заявила вона.

Проаналізувавши інформацію про пожежу, Латиніна дійшла висновку, що люди могли самі вибратися з охопленого вогнем кінозалу торгового центру, але не робили цього, припустивши, що їх захопили в заручники.

"От дуже багато людей написало, що замкнені двері під час пожежі – це символ Росії. Загалом, ситуація була ще страшнішою, оскільки ці двері вони зачинили на замок самі. Найімовірніше, їх закрила одна конкретна людина, конкретний чоловік, який піддався паніці й вирішив чекати на порятунок, і він вирішив за всіх інших. Оскільки решта були дітьми й жінками, вони послухали одного конкретного самця, який був, загалом, не в адекваті. І коли за 20 хвилин допомога не надійшла і діти вже падали непритомними, Михайло Трусов вийшов через інші двері, через які можна було вийти й раніше", – сказала публіцист.

Вона назвала Трусова "неадекватним лідером". "Сказав нічого не робити, піддався паніці й відключився так само, як відключилися інші люди під час цієї пожежі, і заплатив великою кількістю людських життів", – вважає Латиніна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...