"Якими лохами ми були!": В окупованому Донецьку вже плачуть за "хунтою"

Екс-"чиновник ДНР" Болотін заявив, що йому соромно за те, що він брав участь у сепаратистському русі на Донбасі.

Референдум в Донецьку. 2014 рік. Фото: ЖЖ.

В окупованих районах Донецької і Луганської областей відключили український мобільний зв'язок. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив один з "чиновників ДНР" Олександр Болотін, передають Патріоти України.

"Пишу, щоб зрозуміли, як ми живемо в Донецьку. Ми в ж*пі. Хочете ср*ч - так без проблем! Схоже, пропагандони вирубили зв'язок в "ДНР"ії. Будуємо бананове гетто ніким не визнане, зате, бл* самостійне". А народу тепер - е*ісь з картами та ін", - пише він.

Таку ситуацію Болотін називає "виживанням на повне самозбереження". У той же час ватажки проросійських терористів шикують, говорить він."Що ж ви, б*дь, витворяєте? У керівництва "ДНР" мільярди нікуди дівати, а ви др*ите на парадах. Якими лохами ми були, коли підтримували перші сепаратистські рухи... Особисто мені соромно за те, що я брав у цьому, як виявилося, лайні активну участь. Народу з кожною годиною тут жити гірше. Можу довести що завгодно", - підкреслив він.

Як повідомляли Патріоти України, мародери з "ЛНР" розграбували близько 30 дач, обдуривши жертв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...