"Мрієте про "народну республіку? Вам сюди": Мародери "ЛНР" розграбували 30 дач і обдурили жертв (відео)

Бойовики вивезли 3 "Урали" награбованого добра.

Бойовики "ЛНР" розрабували 30 дач. Скріншот.

У Слов'яносербському районі Луганської області мародери з "ЛНР" розграбували близько 30 дач у садівничому товаристві "Угольок". Про це у своєму Facebook розповів журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Інцидент стався ще в лютому, однак жертви пограбування вирішили надати його розголосу тільки зараз, оскільки бойовики обіцяли людям відшкодувати збиток і просили не розповідати про те, що трапилося. В результаті обдурили", - написав він.

Власники дач записали на відео наслідки візиту злочинців у їхньому будинку, а також телефонні переговори з командиром бойовиків Володимиром Бесідою, який обіцяв людям повернути награбоване.

"Кажуть, із дач вивезли три "Урали" награбованого добра. Хто ще хоче народну республіку? Є ще охочі?" - додав Казанський.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...