Янукович і Ко можуть спати спокійно, поки в нас є такі патріотичні депутати, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

Сьогодні депутати прийшли в вишиванках, зробили селфі і вчетверте провалили важливий закон про санкції проти Януковича та його оточення.

Українські депутати  у вишиванках. Фото: Цензор.НЕТ.

Я підтримую блокування російських соцмереж. Без яндексів-х#яндексів. Не жалкую за вконтакте, в якому тусила виключно в групах німецької мови заради зручної інфографіки. Не жалкую за Кинопоиском, де інколи було цікаво почитати рецензію на новий фільм і зрівняти з іншими. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук написала відома журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва, передають Патріоти України і цитують далі:

Але коли рідна рада утретє чи вчетверте завалює питання санкцій Януковича і 19 соратників, а паралельно палата представників Конгресу США прийняла законопроект про введення санкцій проти Росії та Ірану за фінансову та військову підтримку режиму президента Сирії Башара Асада, а ще уряд Канади підтримав санкції проти Росіі за порушення прав людини -- я поведінку частини депутатів інакше як блядством назвати не можу.

Мамаші вконтактика, які топили, що в групах “Слава Новоросіі! не сиділи і на безсмертні марші людей за “п’ятихатку” не запрошували, отримують аргумент. Важливий при чому. Їх сидіння в групах грудного вигодовування і “100 рецептов из муки” здаються цнотливими в порівнянні з провалом санкцій, які прекрасно почувають себе в Москві: п'ють, гуляють, купують котеджі та ходять на російські телешоу поливати колишню державу-працедавця відром помий.

Це я до чого. У вівторок парламент зробив чимало крутих речей. Закрив мейлрушечку, якою користувались і колишні міністри оборони уже після революції і за променад з колорадською стрічкою тепер загрожує штраф у майже мінімальну зарплатню. Однак, треба тримати темп і давити далі. Критики покричати і перестануть. Матусі вконтактика освоять фільтри Інстаграму та групи Фейсбука. Так само зараз після можливого ухвалення закону про наведення порядків у церквах МП -- покривали б із місяць бабушки в спідничках і попи з нечесаними бородами і заспокоїлись. Так само фауна АП отримала би купу бонусів, якби на хвилю боротьби з російськими Інтернет-ресурсами, які качали бабло з українців на бомби і БУКи для російськоі арміі, ухвалила би рішення про українські санкції для Януковича і 19 соратників.

Сьогодні дофіга і трішки депутатів привалили до ради у вишиванках, поробили селфі і розказали Каті Осадчіій в кулуарах про традиційні цінності. Дехто, як Ляшко, ще й на закликах до ЄС ухвалити нові санкції проти Росіі заради України -- зробили порцію відбірного піару. Але саме голосування за санкції є лакмусом, як телекартинка відрізняється від світу інтересів, договорняків та бізнес-квоти. Курченко, Фірташ, Янукович і Азаров можуть спати спокійно поки в нас є такі патріотичні депутати, виключно на словах і заради гарного селфі. А там можна гонорар отримать від того ж Курченка і про боротьбу за Україну розказати ЗМІ Клименка чи Зубрицького).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20