Японія планує створити лазерну зброю для знешкодження північно-корейських ракет

​Лазер повинен завдавати удару по ракеті відразу після запуску. Планується, що таким чином вдасться або виводити її з ладу, або відразу знищувати.
Про оборонні плани японців повідомляють Патріоти України з посиланням на японську газету "Іомуірі".
Подібна система буде дешевше, ніж балістичні ракети-перехоплювачі, підкреслює газета. Міноборони Японії готовий витратити на дослідження у цій області 8,7 млрд ієн ($ 79 млн).
Нагадаємо, 29 серпня КНДР запустила балістичну ракету, яка пролетіла над північною Японією.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Уражено пункт управління окупантів: В Маріуполі пролунали вибухи над металургійним комбінатом ім. Ілліча

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:44

У п’ятницю, 19 квітня, в тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області прогриміли вибухи над металургійним комбінатом імені Ілліча. Про це заявив радник мера Петро Андрющенко, передають Патріоти України. Він зазначив, що загалом було чутно три вибу...