"Яценюк как-то сильно осмелел после отъезда Байдена и атаки Барны",- волонтер

Конкурсний відбір у Нацагентство по запобіганню корупції проведений непрозоро.

Арсеній Яценюк. Фото:www.novostimira.com.ua

Волонтер "Канцелярські сотні" Дмитро Чаплинський розкрив на своїй сторінці у Facebook подробиці скандалу, пов'язаного з конкурсом в Національне агентство із запобігання корупції, передають Патріоти України.

"Арсений Петрович опять попытался усидеть на двух стульях одновременно, протянув в состав директората агентства двух своих людей (своего институтского преподавателя и замглавы держслужбы) и отчитавшись перед зарубежными партнерами о том, что все сформировано в срок и в лучшем виде.

При этом, провластная часть комиссии выкинула из конкурса представителей Майдана, несмотря на уверения, что за одного из них будет голос (лучше об этом почитать у Andrei Marusov, там такие наперстки, что любо-дорого посмотреть).

При этом глава нацдержслужбы, который был членом конкурсной комиссии не постеснялся проголосовать за своего зама, не усмотрев в этом конфликта интересов.

Особенную пикантность ситуации добавляет тот факт, что о запуске Агентства кабмин отчитался еще до того, как было получено официальное согласие как минимум одного из избраных комиссионеров - Виктора Чумака. Да и сам протокол, насколько я знаю, еще не подписан всеми членами конкурсной комиссии.

В общем, Арсений Петрович как-то сильно осмелел после отъезда Байдена и атаки Барны". - написав волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...