"Іди на х#й!": Прес-секретар Кернеса Сидоренко пояснив свою причетність до сумнівної оборудки (відео)

Директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко попався на сумнівну оборудку з майном міста.

В телефонному коментарі Сидоренко спростував те, що Інна Москвіна, яка стала власницею або одержала в оренду комунальні приміщення, є його дружиною, і те, що вони ведуть спільне господарство. Чиновник відмовився коментувати той факт, що, згідно з реєстраційними документами ФОП, Москвіна живе в квартирі, власником якої він є. Насамкінець Сидоренко обматюкав журналіста. Про це повідомляють Патріоти України.

Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки і комунального майна Харківської міської ради в червні 2018 року продало нерухомості на 9,52 млн грн.Про це повідомляє офіційне видання Харківської міськради КП "Харьковские известия".

Загалом у червні було приватизовано 18 об'єктів нерухомості комунальної власності загальною площею 3042,8 кв.м. У середньому вартість 1 кв.м. комунальної нерухомості в червні склала 3 130 грн (118,5 дол. за 1 кв.м, що вже само собою є дуже дешево, тим більше для комерційної нерухомості).

Особливо привернуло увагу приміщення площею 103,3 кв.м у самісінькому центрі Харкова, за будівлею Держпрому, по проспекту Незалежності, 1. Його міськрада реалізувала фактично даром – за 250,54 тис. грн. Новий власник заплатив 2425,3 грн за 1 кв.м. (майже 92 дол. за 1 кв.м). Для порівняння: зараз продається приміщення по проспекту Незалежності, 5 площею 160 кв. м. за 60 тис. дол. (9,8-10 тис. грн за 1 кв. м).

Покупець – ФОП Москвіна Інна Володимирівна. Людина з таким самим прізвищем, ім'ям, по батькові та в такому ж віці є відомою тележурналісткою та ведучою. Жінка працювала на телеканалах "1+1" та "Перший національний". За нашою інформацією, Москвіна є цивільною дружиною директора Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрія Сідоренка, навіть незважаючи на те, що чиновник не вносить відомості про неї у свою електронну декларацію.

Згідно підприємницької документації Москвіної, вона проживає у квартирі багатоповерхівки по проспекту Науки, 12 в Харкові.

Однак власником і мешканцем саме цієї квартири є Сідоренко.

Більшість з 18 об'єктів, які продала міськрада в червні 2018 року, були рішеннями Харківського виконкому спочатку передані в оренду майбутнім власникам протягом 2016-2018 років.

Москвіна у середині січня 2018 року рішенням міськвиконкому, окрім викупленого приміщення, взяла в оренду ще два приміщення – цокольний поверх будівлі по пров. Зерновому, 5, літ. "А-5" (площа 126 кв.м, термін оренди – 2 роки та 11 місяців) і будівлю по вулиці Іванівській, 20, літ "А-1" (площа 96,1 кв.м, термін оренди – 2 роки та 11 місяців). Тому не можна виключати, що в перспективі ці комунальні приміщення, які належать харків'янам, також будуть викуплені Москвіною за заниженою вартістю.

Не варто остаточно виключати можливості, що чиновник Харківської міськради вкрай ввічлива та порядна людина. Однак у телефонному коментарі Сідоренко відкинув те, що Москвіна є його дружиною й те, що вони ведуть спільне господарство. Посадовець відмовився коментувати той факт, що, згідно реєстраційних документів ФОП, Москвіна живе у квартирі, власником якої він є. Насамкінець Сідоренко на журналіста вилаявся матом.

Джерело: Depo.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...