"Єзуїтьський" план російських окупантів: Всіх, кого підозрюють у симпатіях до України, відправляють на фронт

На окупованій території змушують жителів переходити на місцевий мобільний зв'язок. Невже в Україні немає "спеців" "загасити" ДНР-івський "Фенікс", запитує Роман Бочкала.

Ілюстрація:focus.ua

"Написал человек из Снежного." - повідомляє у своєму Facebook журналіст Роман Бочкала, зазначають Патріоти України, продовжуючи:

О том как заставляют на местную мобильную связь переходить. В качестве иллюстрации фото повестки "ДНР". Просто вот так она выглядит. И ждёт любого, кто публично за Украину. Но, даже несмотря на гонения (а могут и просто убить...), таковых с каждым днём все больше, пишет мой источник.

"Бюджетникам "рекомендовано" купить "Феникс". Раньше норма была 1 стартовый пакет на 5 человек, а теперь всем кто зависит от подачек. Неужели в Украине нет спецов "погасить" эту мобильную сеть? Вчера в 15 часов был митинг за выполнение минских соглашений.

Жара, народ прятался под деревьями. Обязаловка. Но жить не за что, приходиться выть в стае. Утешает одно - все больше людей трезво оценивающих обстановку".

От себя добавлю: смена номеров телефонов это мощнейший фактор разрыва связей с Украиной. Мощнейший.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...