Ігра з вогнем: Що означає для Росії попередження МЗС Саудівської Аравії, - П'ятигорець

Саудівські дипломати вирішили назвати війну у Сирії не "громадянською", а "релігійною".

Адель аль-Джубейр. Фото: соцмережі.

"Глава внешнеполитического ведомства Саудовской Аравии Адель аль-Джубейр предупредил президента РФ, что поддержка Москвой режима президента Сирии Башара Асада чревата последствиями", - написав Денис П'ятигорець на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Мы указали россиянам на то, что, выступив на стороне Асада и Ирана в этом конфликте, они становятся участниками религиозной войны. Это очень, очень опасно", - сказал глава саудовского МИДа.

Вчитайтесь в каждую фразу! Каждое слово – как нож в ребра. Во-первых – кто это сказал? Сауды! Сауды, от которых зависят цены на нефть. Сауды, которые имеют третий в мире военный бюджет после Китая и США. Сауды, у которых достаточно денег для того, чтобы нанять больше воинов Аллаха, чем жителей РФ.

Во-вторых – обратите внимание на риторику Саудов. Не "гражданская война" в Сирии, а "религиозная война". Т.е. война между суннитами и шиитами. Для понимания – шииты имеют большинство в Иране, Ираке, Азербайджане и Бахрейне. Весь остальной мусульманский мир в большинстве своем сунниты.

В-третьих – Сауды не просто сунниты, они хранители двух мусульманских святынь – Мекки и Медины. Т.е. они имеют огромное влияние в исламском мире. И если они кому-то говорят, что влезать в их разборки "очень опасно" - то это реально ОЧЕНЬ ОПАСНО! Иншаллах, Хунта!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...