Ілон Маск несподівано сказав, що є трохи психом

​Проте до медиків з цією проблемою він звертатися не поспішає.

На одне із запитань користувача в Twitter "Слідкуючи за Ілоном Маском в Instagram, можна побачити дивовижне життя. Цікаво, чи були взлети та падіння для більш приємного життя?", Ілон Маск відповів, що його реальність не така вже й казкова, передають Патріоти України.

"Реальність – це стрімкі підйоми, жахливі падіння і невблаганний стрес. Не думаю, що людям хотілося б чути про останніх двох", – відповів Маск на запитання.

"Я певен, на це є значно кращі відповіді, ніж даю я, я просто приймаю цей біль та слідкую за тим, що роблю", – відказав він на питання користувачів соцмережі про те, як дає раду зі своєю проблемою.

Відповідь на запитання користувачів,чи страждає Ілон Маск на біполярний розлад, дещо їх шокувала.

"Так. Хоча, може, не медично. Не знаю. Погані почуття корелюються з поганими подіями, тож, може, справжня проблема полягає в тім, що мене затягує те, на що я підписався. Коли купуєш квиток до пекла, нечесно буде звинувачувати пекло", – зазначив мільярдер.

До слова, біполярний афектнивний розлад – це стан психічного здоров'я та психічний розлад, який проявляєтсья афективними станами: маніакалними і депресивними, або ж змішаними типами, при яких у хворого спостерігають ознаки депресії та манії водночас (наприклад, туга зі збудженням, неспокоєм, або ейфорія із загальмованістю). Біполярний розлад змінює настрій людини настільки швидко, що це прямо відбивається на житті цієї людини.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...