Імперія зла: Генерал ГРУ помер дивним чином відразу після того, як відмовився організовувати теракти в "російському" Криму, - Осмаєв

Ігор Сергун не побажав керувати вбивствами кримчан, тому в нього самого стався "обширний інфаркт".

Ігор Сергун. Фото: www.stage.imperiyanews.ru.

Голова ГРУ Генштабу Збройних сил Російської Федерації Ігор Сергун відмовився від нової спецоперації Кремля – організації терактів у Криму. Після цього з’явилась звістка про його смерть. Про це розповів комбат миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва Адам Осмаєв. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Осмаєв уточнив, що за наявною інформацією, РФ запланувала теракти у окремих районах міста Сімферополя і в районі Ангарського перевалу на трасі Сімферополь-Ялта. Комбат раніше також повідомляв про те, що РФ планує напади на православну церкву, атаки на флот РФ, дестабілізацію ситуації на Керченській переправі.

«За словами джерела, цією операцією повинен був керувати відомий Ігор Сергун. За непідтвердженою інформацією, він відмовився брати участь у таких діях. У результаті, за офіційними даними, помер від обширного інфаркту», - резюмував Осмаєв.

Раніше ми писали про те, що Осмаєв попередив про теракти у окупованому Криму. При цьому прес-офіцер батальйону їм. Джохара Дудаєва Аміна Окуєва інформацію підтвердила. При цьому Окуєва зазанчила, що про це повідомило джерело із Чечні, через посередників у Європі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...