Іспанці стали горою на захист корови-нелегалки

За помилування корови зібрано більше 170 тис підписів.

Ілюстрація з відкритого джерела

Понад 170 тисяч підписів зібрала петиція на захист корови по кличці Маргарита, що живе в іспанській автономній області Каталонія, яка рішенням влади повинна бути вбита через відсутність у неї необхідних ветеринарних документів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згідно з повідомленням, корова протягом чотирьох років живе на фермі в муніципалітеті Тортоса в провінції Таррагона неподалік від Барселони. Тварину господареві ферми подарував друг, необхідних документів про реєстрацію та ветеринарну перевірку у неї немає. Про те, що Маргарита живе на фермі нелегально, владі повідомила сусідка фермера.

Відповідно до законів ЄС, будь-яка тварина має бути зареєстрованою та отримати необхідні висновки від ветеринарів. В іншому випадку господар повинен заплатити три тисячі євро штрафу і позбутися тварини. Забій Маргарити був призначений на п'ятницю.

Співробітники розплідника El Hogar ProVegan 16 травня розмістили на онлайн-платформі Change.org петицію з вимогою помилувати тварину. До теперішнього моменту вона зібрала понад 177 тисяч підписів.

Маргарита була направлена в розплідник, що також викликало невдоволення департаменту сільського господарства уряду Каталонії, співробітники якого намагалися домовитися з власником корови і знайти рішення проблеми. Передача корови, на думку влади, ще більше ускладнює ситуацію.

"Якщо 180 тисяч підписів вистачило, щоб заборонити кориду в Каталонії, то невже 162 тисяч підписів не вистачить, щоб врятувати життя Маргарити", - пишуть співробітники розплідника в зверненні до голови уряду Каталонії Карлесу Пучдемону.

У петиції під назвою "Не допустимо смерті Маргарити" захисники тварин вимагають не вбивати корову і дати їй можливість залишатися до кінця життя в заповіднику. Співробітники розплідника готові оформити всі необхідні документи.

Як повідомили Бі-бі-сі співробітники розплідника, вони передали петицію владі Каталонії, а також провели акцію на захист Маргарити, яка зібрала близько 300 чоловік. Про ситуацію з коровою написали провідні іспанські ЗМІ.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...

В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає, - Голобуцький

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:00

"В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає: днями СБУ благополучно підірвала дві нафтобази в Смоленщині", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмер...