Не хочуть помирати за "ДНР": В окупованій Горлівці збунтувалися найманці із РФ

Командування документи росіянам не повертає і вимагає брати участь в бойових діях до закінчення контрактів.

Поблизу окупованої Горлівки. Фото: РБК.

В окупованій Горлівці Донецької області контрактники з РФ, службовці в «3-ї окремої мотострілкової бригади 1-го армійського корпусу», влаштували бунт, передають Патріоти України.

Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц) на своїй сторінці в соцмережі повідомляє, що в підрозділи 3 омсбр, яка окупувала населені пункти в районі Горлівки, недавно прибуло «молоде поповнення» з Росії. Командування відразу прийняло рішення про видачу їм «паспортів ДНР», а їхні російські документи зібрали командири підрозділів і сховали.
Однак, коли бойовики почали зазнавати втрат на цьому напрямку і отримали хорошу відповідь від українських воїнів, багато з них виявили бажання повернутися в РФ. У свою чергу, командування документи бойовикам не повертає і вимагає брати участь в бойових діях до закінчення контрактів.

Штефан уточнив: «У даний час активна група з числа бойовиків намагається підняти бунт і повернути свої документи і повернутися в РФ».

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...