Історія про те, як Мураєв отримав у пику за зневагу до наших захисників

​Позафракційний народний депутат Євген Мураєв перестав різко висловлювати свою відкриту проросійську позицію про війну на Донбасі після того, як на одному з ТБ-ефірів назвав АТО "війнушкою", за що одразу ж "отримав по голові".

Про це розповів відомий волонтер ЗСУ, засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега, повідомляють Патріоти України.

За його словами, після старту ініціативи його фонду "Е-десятина", коли волонтери просили нардепів пожертвувати десяту частину їхніх доходів на допомогу армії, Мураєв дозволив собі гучні висловлювання, але дуже швидко "попустило".

"Мураєв ляпнув в ефірі про те, що АТО - це "війнушка". Йому тоді сильно дали по голові. І я бачу, що він попустився. Ми ж розуміємо, що Мураєв - це улюбленець Кремля. Його російські пропагандисти радісно цитують, називають "найбільш адекватним українцем"... Так ось, після того скандалу він став значно обережнішим у своїх заявах про АТО. Він уже не кидається фразами про те, що у нас "громадянська війна за участю третіх держав", наприклад. І я вважаю, що це в якійсь мірі і наше досягнення", - зазначив Дейнега.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дорога сейчас просто адская": Прототип цифрової речниці МЗС їздила 2022-го до Донецька

середа, 1 травень 2024, 21:51

Міністерство закордонних справ України вперше створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу Вікторію Ші, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію. З кого "списали" образ та чому обурилася Мережа, Патріоти України пропону...

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...