"It's russian fascism": Пономар розповів, як та для чого російські спецслужби принесли у жертву британського фана

Грамотно спланована акція російських спецслужб відбулася якраз напередодні британського референдуму бути-чи-не бути-в ЄС.

Британський уболівальник постраждав у Марселі. Фото: ТСН.

На думку політолога Олега Пономаря, масові бійки між російськими та британськими фанатами у Марселі під час Євро-2016 є ретельно спланованою операцією спецслужб РФ напередодні голосування про вихід Великої Британії з ЄС. Про це він написав у соцмережі, передають Патріоти України.

Пономар розповів, що отримав від англійських вболівальників інформацію про смерть британця, якого напередодні госпіталізували після бійки у Марселі. Разом з тим, ці дані поки офіційно не підтверджуються. Втім, відповідно до плану російських спецслужб, хтось з англійців у цих заворушеннях мав загинути.

«Це грамотно спланована акція російських спецслужб напередодні британського референдуму бути-чи-ні бути-в ЄС. І хлопець повинен був загинути. І тоді британці за 11 днів до голосування бачать таку картину - Підданий Королеви гине в мирний час не в Британії і не від британця - в другій країні від третьої сторони. Повинна відбутися дуже емоційна реакція суспільства - шок, гнів, біль. І! Правильно - бажання відокремитися від усього цього. Від інших. Залишитися в своєму тихому, багатому і головне - безпечному будинку. Як у фортеці», - вважає політолог.

За його словами, такі емоції змусять британців прийняти рішення про вихід з ЄС. А саме це й потрібно Росії, яка тільки й чекає, поки Євросоюз «почне сипатися», підсумував Пономарь.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...