"Юлія Тимошенко - одне з найбільших особистих розчарувань, які мені довелося переживати", - Портніков

Відомий журналіст обурений тим, як лідерка "Батьківщини" захищає канали з антиукраїнською пропагандою.

Віталій Портніков та Юлія Тимошенко. Фото: Радіо Свобода.

"Юлія Тимошенко, яка на каналі Савіка Шустера захищає 112 і NewsOne - одне з найбільших особистих розчарувань, які мені довелося переживати. Я знаю, що в політиці кордонів немає, але Юлія Володимирівна і це перейшла", - написав оглядач Віталій Портніков на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, і продовжив:

"112 канал, Юліє Володимирівно, влаштовував провокації проти активістів Майдану, був створений для дезінформації і наклепів. NewsOne щоденно, 24 години на добу, переконує своїх глядачів, що всі наші зусилля по зміні країни, все протистояння з Росією - марні. 112 канал пов'язують з Захарченком, "м'ясником Майдану". NewsOne - c Азаровим, але й Мураєв з Рабиновичем - не краще. Але справа не тільки в цьому.

Справа в тому, Юліє Володимирівно - ви повинні це знати - що будь-яка відозва Майдану за ваше звільнення - сприймалася людьми з недовірою. Що її буквально проштовхували на мітингах Турчинов, Яценюк і Таня Чорновіл. А люди вважали, що ви таке ж породження олігархічної системи, як Янукович. Чи не тому, що їх переконували в цьому серед інших бродячий цирк Савіка Шустера чи телеканал "Інтер"? Якби ми не зламали цю систему, ви до сих пір би сиділи, Юліє Володимировно. А Шустер вів би свої програми і скакав би по пеньках з Януковичем разом з іншими пристосуванцями. І був би як сир у маслі. Проблеми у нього виникли не до, а після Майдану. І то - вигадані проблеми. Ви це добре знаєте.

А ми - чесні журналісти - захищали вас як політичного в'язня. Кожен з нас заплатив за це. Таня Чорновіл - здоров'ям. Я - брудним цькуванням. Ніхто з людей, яких ви захищаєте, мене не підтримав, а кілери з 112 каналу ще й приїхали до мене додому разом з "тітушками". А тепер ще й ви витерли об нас ноги. Соромно, Юліє Володимирівно. Всьому має бути межа.

Я розумію, що пристосуванці, які давали вам ефір, коли це було їм вигідно, тепер вас не запрошують - інші часи, інші замовники. Але я, як це і належить в справжній журналістиці, буду радий бачити вас в своєму ефірі на espreso.tv. Бенефісу, який влаштовують вам інформаційні найманці, не обіцяю. Але завжди готовий з вами розмовляти в чесній дискусії".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...