"Юра Єнакієвський" за мовчазної згоди ГПУ продає свій маєток, - журналіст

Під самісіньким носом у прокуратури Іванющенко за два роки добудував маєток і спокійно продав якомусь футбольному діячу з Монако.

Маєток Іванющенка під Києвом. Фото: Фейсбук.

"Вот за что люблю прокуратуру, так это за ну... нет, херня какая-то, ни за что не люблю. В общем, вот этот вокзал на фотке - это дом Юрия Иванющенко (известного в криминальном мире под прозвищем "Юра Енакиевский")". Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці Denys Bigus, передають Патріоти України, і продовжує:

"Теперь, когда реестры открыты, мы знаем, что в нем 15 тысяч квадратных метров. Мы его нашли в начале 14-го. Прокуратура начала даже возвращать землю под комплексом (там 35 гектаров, ворованных Черновецким у Киева).

Но пока она возвращала - Иванющенко хату спокойно достраивал. А месяц тому переписал всё на какого-то перца, судя по всему - футбольного деятеля из Монако (Иванющенко воровал в Украине, а живет в Монако, если что).

В общем, там и так шансы были призрачны, а теперь у всего этого заповедника есть легальный покупатель, еще и иностранец.

Хрен отберут. Короч, фантастические твари и почему они ни черта не делают...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...