"Ізвінітє, дівчьонкі, ми сєводня заняти": Відповідь студентів-патріотів дівчатам, яким все одно, чий Крим

Навіть на окупованому півострові продовжують залишатися ті молоді люди, які не можуть змиритися з тим, що Крим "допустим, российский".

Студенти у Криму. Фото: www.pravda.com.ua.

"Кримнаш. Розмова біля вишівської курилки. На лавці сидять дві дівахи. До місця підходять два хлопця. Йде взаємний обмін: у кого є сигарета, а у кого запальничка", - написав блогер Алі Татар-заде на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Після цього дівахи починають, хлопці відповідають:

- Ви с какова курса? С первого?
- Да, с первово. Ви тоже?
- А нє, ми со второва. Ето на год старше вас.
- Та ми понялі.

За хвилини дві дівахи:
- Вот што, парні. Міня завут Маша, а ето Даша. Ми пасавєтивалісь і решилі. Севодня праведьом для вас вечірінку. Так сказать, посвятім обоїх в настаящіє студенти. Випівка ваша, закуска наша, ми с Дашей любім красное віно. Всьо ясно?

Хлопці виглядають схвильовано.
- Нам нада тоже пасавєтиваться.

Відходять. За хвилину гарячих спорів шепотом повертаються:
- Маша, Даша. Скажитє чей Крим.
- Ви што, прікальнулісь? (це Маша)
- Ой, да какая разніца. (це Даша)
- Ну расійскій, дапустім (це знову Маша).

Хлопці, хором:
- Ізвінітє, дівчьонкі, ми сєводня заняти.

Вони докурюють, уходять. Дівчьонкі починають обговорювати, що за дивні хлопці та што оні про сібя вазамнілі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...

Увели з-під носу у Росії: Україна може отримати десятки МіГів та СУшок, продані з арсеналів Казахстану. Військовий експерт розповів, як це допоможе авіації ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 0:55

Повітряні сили України можуть отримати 81 радянський літак, серед яких Су-24, МіГ-23, МіГ-27 та МіГ-29. Вся ця техніка була виставлена на продаж Казахстаном восени 2023 року та придбана одним покупцем. Щоправда, є один нюанс – усі вони небоєздатні, але...