Jaguar Land Rover презентував Sayer - концепт керма зі штучним інтелектом

​За словами розробників, Sayer є першим «розумним» кермом на базі голосової активації, яке здатне виконувати "сотні" різноманітних завдань.

Автомобілі в рамках проекту Future-Type будуть об'єднані в мережу, а водії зможуть користуватися будь-яким з них, розповідають Патріоти України з посиланням на видання Еngadget.

Кермо Sayer інтегрують в загальну мережу, на відміну від інших частин автомобіля, і воно зможе взаємодіяти з різними автомобілями та перемикатися з однієї машини на іншу. Sayer зможе розрахувати час подачі до потрібного місця автономного автомобіля, підкаже яку частину дороги варто вести самостійно, а яку - довірити автопілоту.

Дебют інтелектуального керма Sayer відбудеться на Фестивалі технологій Jaguar Land Rover в Центральному коледжі мистецтва та дизайну імені Святого Мартіна в Лондоні. Нова розробка отримала своє ім'я на честь дизайнера Jaguar Малкольма Сайера, який працював з британським брендом 1951 - 1970 роками.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...