Javelin вже в Україні. Хоча "експерти" будуть переконувати, що вони зайві і ні на що не впливають. Дуже навіть впливають, - Чорновіл

Екс-нардеп наголосив, що свого часу було дуже багато розмов, що таку зброю "Порошенку не дадуть".

Тарас Чорновіл. Фото:Сегодня

"Ну що, Javelin вже в Україні" - пише у своєму Facebook Тарас Чорновіл, передають Патріоти України, продовжуючи:

А скільки було розмов, що їх "Порошенку не дадуть" і навіть "Порошенко чомусь не хоче про них просити у США" (чесно, я чув навіть таку версію від одного з найтитулованіших військових експертів, і то не на камеру, а у приватній розмові). А зараз ті самі "експерти" будуть нас "переконливо" напоумлювати, що Javelin абсолютно зайві і ні на що не впливають.

Дуже навіть впливають. І згадалося чомусь тривіальне: "Собаки гавкають, а караван іде". Усе у нас буде добре, лиш би ми самі собі не нашкодили.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...