"Кадри з якоїсь злісної антиутопії. Люди стали декораціями в шизофренічній передвиборній кампанії" - Казанський про агітацію дітей ОРДЛО за Путіна (відео)

У відео підліток каже, що ті, хто не проголосує за Путіна 18 березня, будуть винними у можливій "крові" дітей на Донбасі.

Скрін відео

Пропагандисти "ДНР" записали ролик, в якому діти агітують росіян голосувати за четвертий термін президента РФ Володимира Путіна. Агітація відбувається на фоні руїн. Відео опублікував у своєму Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

У відео підліток каже, що ті, хто не проголосує за Путіна 18 березня, будуть винними у можливій "крові" дітей на Донбасі.

"Пробирає до кісток. Здається, що це кадри з якоїсь злісної антиутопії. Нещасні мешканці зруйнованого регіону нестямно оспівують божевільного правителя, підкидають в багаття війни нові поліна. Люди стали декораціями в шизофренічній передвиборній кампанії", - так прокоментував ролик журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...