"Как интересно. В вопросе решения в Стокгольме тишина. От пресс-службы "Газпрома" - ни слова" - Роман Цимбалюк

Журналіст згадав період газових воєн між РФ та Україною, які стали передвісниками агресивної війни, яку розв'язав Кремль на українській території.

Олексій Міллер. Фото:gazprom.com "Как интересно. Мой электронный адрес в рассылке пресс-службы «Газпрома». Регулярно они шлют пресс-релизы. И тут в вопросе решения в Стокгольме тишина. Ничего. Наверно совпадение." Про це пише у своєму Facebook український журналіст, який працює в РФ, Роман Цимбалюк, передають Патріоти України, продовжуючи:

Тем временем в РФ трубят о победе в суде. "Стокгольмский арбитраж в своём окончательном решении удовлетворил большую часть требований "Газпрома" об оплате поставленного на Украину газа, сообщает пресс-служба российской компании".

Хотел возмутится по этому поводу, но вспомнил первую и вторую газовые войны с РФ и кажется почувствовал то, что называется "ностальгией". Оказывается - тогда было далеко не самый плохой период в отношениях с РФ.

Предтеча настоящей войны и основа закладывалась ещё тогда: сначала экономическое давление, а когда не сработало, перешли к боевым действиям и оккупации украинских регионов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...