"Какофония из звуков порванных струн и отборного мата": Сотник розповів, як у Росії "афганці" побили "новоросів"

Пасажири електрички мали можливість спостерігати битву "титанів" зі своєрідним музичним супроводом.

Ветерани-афганці в електричці зчепилися з "ветеранами" так званої Новоросії. Ілюстрація:ru.tsn.ua

Російський журналіст Олександр Сотник поділився історією, розказаною його колегою Романом Перевєрзєвим про те, як російські "афганці" в Підмосков'ї побили прихильників "Новоросії". Про це Сотник написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"29 грудня 2015 го. Підмосковна електричка. У ній часто ходять по вагонах солісти-гітаристи в гримі ВДВшників. Цілком вгодовані "шафи" співають вимучені пісні про тяжку долю солдатів, відправлених радянською Батьківщиною в далекі гори на вірну смерть. Кандагар, "вертушки", обстріли, душмани, ось це все ...

А тут намалювалася група солістів в костюмах Новоросії. Репертуар схожий, але з відтінком "колорадства". Дві гітари, зойкнувши, жалібно занили, після чого співаки відчинили поліетиленовий пакет для благодійності на адресу пропахлого порохом Донбасу.

Користолюбці вже практично зібрали мзду, але на виході з вагона зіткнулися з парою вищезгаданих ВДВшних гастролерів. В останніх від несподіванки відвалилися щелепи, але "афганці" швидко впоралися з випробуваним потрясінням, підібрали їх з підлоги, після чого - стиснули значні кулаки і пред'явили їх непроханим горлопанам.

Ті спробували розгорнути голоблі і сховатися, але їх наздогнали в тамбурі, звідки долинула какофонія зі звуків первинних струн і добірної лайки. "Шафи" карали новороських дрищів за всіма законами пітерського підворіття: вони били першими, і не соромились добивати", - написав журналіст.

"Звичайно, мистецтво вимагає жертв. А на імпровізованих підмостках в електричці успіху досягає аж ніяк не шмарклявий баритон, а той, хто вміє надягати на голову конкурента "іспанський комір". Такі закони у світі рок-н-ролу. А вже в шансонному звіринці панує повне беззаконня", - підсумував Сотник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...