Карл Волох: Вчорашній Кличко знищив би Ф'юрі

Український блогер у Facebook коментує минулий поєдинок.

Фото: replyua.net

Потрібно перестати повторювати дурну мантру про те, що справа у віці Володимира Кличка. Це нісенітниця. Вік тому впливає на результат спортсмена, що з певного моменту знижує швидкість боксера і витривалість. Чи бачили ми вчора щось подібне? Ні в якому разі! Передають слова блогера Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Кличко був у чудовій формі, він робив в рингу дуже серйозну роботу, при цьому анітрохи не поступався суперникові у фізичних кондиціях, а місцями і перевершував його. При чому ж тут вік?

«Чи була перемога Джошуа зумовлена? Анітрохи. І справа не в 5-му раунді, коли британець дико вимахнув в результаті бурхливої атаки і був на межі виживання, а в загальному ході бою: Кличко був точнішим, краще захищався і навіть функціоналки демонстрував покруче, ніж молодий суперник. За очками українець лідирував - без сумніву », - написав Карл Волох.

Він зазначає, що причина поразки Володимира криється в тому, що на відміну від суперника, Кличко завжди був боксером зі «скляною щелепою». Згадайте: перед тим, як стати великим і незаперечним чемпіоном він програв нокаутом кілька боїв і серйозно подумував залишити ринг. Фантастичні фізичні кондиції, чудова техніка, швидкість, реакція і воля дозволили йому згодом звести до мінімуму ризики від цього і почати свою нескінченну переможну серію з підкорення й утриманню боксерського олімпу. Він банально не пускав суперників на позицію прицільного удару, що не втручався в обміни та був зразком ефективності: максимізувати ефект від своїх сильних сторін і мінімізував збиток від недоліків.

Саме тому його бої часто виглядають для неспеціалістів не видовищними: ні спонтанності, ні рубки, а тільки приголомшливий захист на відходах і зближеннях в клінчі, потужні джеби, позбавляють суперника швидкості та здатності до опору - і добивання.

Карл Волох зазначає, що при цьому, суперник рівня Джошуа, з його зростанням, швидкістю, стійкістю до ударів і ударною міццю був би здатний скласти серйозну конкуренцію Володі на будь-якому етапі його кар'єри, а не тільки зараз. Тренери Кличко не знайшли стовідсоткового рішення проблеми багатоударних штурмових атак Джошуа, коли боєць йде вперед не звертаючи уваги на ризики та удари суперника і покладаючись на свою до них стійкість.

«Чи варто Володі йти? Багато хто вирішив, що дві поразки поспіль - це явна ознака занепаду кар'єри. Не так. Минулу поразку від Ф'юрі взагалі не говорить ні про що, крім єдиного: якщо ти десятиліттями застосовуєш одну-єдину тактику, то одного разу знайдеться боєць з відповідними кондиціями, який її розкриє і не дасть тобі використовувати її переваги.

Особисто я переконаний, що Володя вчорашній міг перетворити на фарш Ф'юрі без особливих зусиль - він до цього і готувався. Інша справа - Джошуа. Він хороший, нехай поки й не краще Кличко і вихід проти нього в реванші може бути успішний », - резюмував блогер.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...