Хіти тижня. Дива не сталось: Плейбой Кличко розійшовся з матір'ю своєї дитини

Хейден і Володимир залишаються друзями заради їх загальної трирічної дочки.

Володимир Кличко і Хейден Панеттьєр. Фото: Факти.

У п'ятницю, 3 серпня, мати популярної голлівудської актриси Хейден Панеттьєр заявила, що її дочка розлучилася з Володимиром Кличком. Леслі Фогель повідомила про це американському інтернет-виданню RadarOnline, передають Патріоти України.

Заява послідувала після того, як увечері 2 серпня 28-річну Хейден бачили разом з невідомим молодим чоловіком в Лос-Анджелесі. Вони вечеряли удвох в модному ресторані Craig's в Західному Голлівуді.
Спочатку Панеттьєр намагалася втекти від папараці, але потім взяла себе в руки і з посмішкою гордо пройшла повз них, тримаючи за руку свого кавалера.

Леслі стверджує, що Хейден і Володимир залишаються друзями заради їх загальної трирічної дочки. Саме тому вони недавно всі втрьох відпочивали в Греції. «У житті моєї дочки відбуваються зміни. Впевнена, що це зміни на краще», - підкреслила мати актриси. Вона також повідомила, що Хейден взяла перерву в роботі над серіалом «Нашвілл», в якому вона знімається з 2012 року.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...