Карма "совка": "Росія набагато швидше розлетиться на всі боки, ніж нам здається" - Муждабаєв

Журналіст наголосив, що у нього відчуття повного дежавю. Те, що робить Путін - це шлях, фінал якого відомий. Питання тільки в кількості жертв.

Ілюстрація:politolog.netРосія почне втрачати свої території без будь-якого зовнішнього втручання; система, заснована на насильстві і примусі, не проживе довго. Таку думку в інтерв'ю Обозревателю висловив журналіст, заступник гендиректора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв, інформують Патріоти України.

Відповідаючи на питання, чи може Росія втратити частину своїх територій так само, як вона відібрала в України Крим, журналіст сказав: "Я думаю, Росія сама впорається з цим без будь-якої сторонньої допомоги".

За його оцінками, Російську Федерацію очікує доля Радянського союзу, тобто розвал. Пусковим гачком до цього стане ослаблення центральної влади.

"Усередині російського суспільства стільки недовіри, стільки зла, стільки ненависті, що коли центральна влада ослабне - а вона вся тримається на одному Путіні - боюся, що Росія набагато швидше розлетиться на всі боки, ніж нам видається", - переконаний Муждабаєв.

При цьому "ніяка іноземна окупація і анексія не знадобляться - просто з різною швидкістю будуть відвалюватися регіони, можливо, навіть ті, про які ми сьогодні і подумати не можемо", - припустив він.

Журналіст переконаний: держава, де "все замкнуто не так на інституціях, не так на законі, а на насильстві, влади і примусі", не може прожити довго.

"У мене відчуття повного дежавю. Те, що робить Путін - це шлях, фінал якого відомий. Питання тільки в кількості жертв", - заявив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...